PIM Gold Kinder Goud Spaarplan

Met het PIM Gold Kinder Goud Spaarplan (KGS) kunt u starten met het sparen van fysiek goud vanaf € 25,- en bent u helemaal vrij om te bepalen wanneer u besluit een aankoop te doen.

PIM GOLD Kinder Goud Spaarplan

Product informatie

PIM Gold heeft speciaal het PIM Gold Kinder Goud Spaarplan gelanceerd voor kinderen tot 18 jaar. U kunt direct starten met het sparen van fysiek goud voor uw kind, neefje, nichtje of kleinkinderen zonder daarvoor advies- of inrichtingskosten te betalen.

Onze kinderen zijn de toekomst en sparen voor hen mag geen kostenbelemmering geven vindt PIM Gold. U koopt fysiek goud tegen de laagste prijs en ontvangt van PIM Gold nog eens 3% extra goud bovenop het aangekochte goud binnen 1 kalenderjaar. Daarbij ontvangt u ook nog eens 0,5% extra loyaliteitsgoud per maand vanaf het moment dat u een totale goudaankoop van € 3000,- heeft bereikt.*

 

Goud sparen voor uw kind is op een slimme wijze een vermogen bij elkaar sparen zonder dat uw vermogen verdampt door inflatie of andere risico’s. Hierdoor weet u zeker dat de koopkracht van uw geld behouden blijft en garandeert u een mooie toekomst voor uw kinderen.
Meedoen vanaf €25,- per maand

Met het PIM Gold Kinder Goud Spaarplan (KGS) kunt u starten met het sparen van fysiek goud vanaf € 25,- en bent u helemaal vrij om te bepalen wanneer u besluit een aankoop te doen. U bent niet beperkt tot een gelimiteerde koopbedrag of een verplichte looptijd. Op deze wijze kunt u heel slim en rustig uw geld sparen en ondertussen uw geld beschermen tegen inflatie en daarbij ook nog eens kans maken op mooie potentiële winsten.

Door de alsmaar durende inflatie had uw geld anders minder waard kunnen worden. Het Kinder Goud Spaarplan loopt automatisch af op de 18e verjaardag van uw kind. Wanneer u het goud thuis wilt ontvangen betaalt u enkel hierover de kosten en die zijn i.c.m. het Kinder Goud Spaarplan ook nog eens een stuk gunstiger.

Deelname aan de goudmarkt
Met het PIM GOLD Kinder Goud Spaarplan krijgt u ook de mogelijkheid om voor uw kinderen deel te nemen aan de goudmarkt en het aangekochte goud te verhandelen wanneer u dat zou willen. De goudmarkt is altijd toegankelijk geweest voor de rijken onder ons, banken en overheden én hebben daarmee in het verleden mooie resultaten behaald. Door te handelen in de kleine denominaties is het bezitten van goud nu voor iedereen beschikbaar gemaakt en kunt u voor uw kinderen ook deelnemen aan de goudmarkt vanaf € 25,- per aankoop. 
Speciale prijzen en goud bonus

U krijgt met het Kinder Goud Spaarplan direct toegang tot de allerscherpste 1 gramsprijs van PIM Gold. Deze pakt ongeveer 12% lager uit per gram dan onze scherpste concurrent op de goudmarkt. Daarnaast ontvangt u per kalender jaar ook nog eens 3% extra bonusgoud op de totale aankoop en wanneer u totaal € 3000,- aan fysiek goud heeft gekocht beloont PIM Gold u nog eens met 0,5% loyaliteitsgoud per maand.

*vraag naar de voorwaarden

 

Inleg

Met het Kinder Goud Spaarplan heeft u geen kosten voor advies of het inrichten van het Goud Spaarplan. U koopt direct in tegen de scherpste inkoopprijzen.

Looptijd

Het Kinder Goud Spaarplan loopt automatisch af op de 18e verjaardag van uw kind en heeft verder geen verplichte minimale looptijd.

Winst

De ingekochte korting geeft naast het gemiddelde resultaat van goud van 9,37 procent per jaar een extra ingebouwde winstresultaat van 3% per kalender jaar en nog eens 0,5% loyaliteitsgoud per maand vanaf het moment dat u voor € 3000.- reeds goud hebt ingekocht.

HPG gold chart 2017

 Certificeringen

MR Melter Asssayer   LBM DMCC

 

Voorbeeld berekening

Maandelijks sparen: €25,-
Kosten: €0,-
Minimum looptijd: n.v.t
Maximum looptijd tot de 18e verjaardag van het kind.
Bonus: 3% Bonusgoud op de totale aankoop per kalenderjaar
Extra bonus: 0,5% loyaliteitsgoud per maand vanaf €3.000,-

Maak direct vrijblijvend een afspraak.

Neem contact met ons op

12 + 11 =

Hoofdkantoor Nederland

Holland Premium Gold
Stationsplein 45
3013 AK  Rotterdam

Telefoon: +31 (0) 85 301 08 77
E-mail: info@hollandpremiumgold.nl

KvK. 66914973

Hoofdkantoor Duitsland

PIM Gold und Scheideanstalt GmbH
Industriestraße 31 A
63150 Heusenstamm
Offenbach - Hessen

Openingstijden


Maandag tot Zaterdag

van 10:00 tot 22:00

Zondag

GESLOTEN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf up to date met al onze nieuwtjes en updates!

Je bent ingeschreven!