Holland Premium Gold kondigt met trots de partnerschap aan met Phoenix Precious Metals middels de aangewezen exclusieve Global Marketing Partner. 

We zien de vraag naar goud toenemen en zien dat mensen een gezonde spreiding in de vermogensportefeuille willen toepassen. Goud kan daarbij een goede en stabiele aanvulling bieden. In samenwerking met onze nieuwe partners willen wij kennis en toegang bieden tot de edelmetaal markt.

Phoenix Precious Metals (PPM) is gevestigd in Dubai (VAE) en opgericht in 2016 met het duidelijke doel om een nieuw wereldwijd mijnbouwbedrijf te creëren. PPM begon als bedrijf in de goudhandel en verwierf al snel mijnen in Guinee, Niger, Mali en Mauritanië. Het doel is om de hele supply chain te veroveren en middels efficiënte werkwijze, opgebouwde ervaring en sterk netwerk de winst van bron tot uiteindelijke distributie verder te maximaliseren.

Global Marketing Distribution is een groep van experts op het gebied van vermogensopbouw, marketing en distributie en is de partij die de eerstelijns vertegenwoordiging is voor het in de markt zetten van de oplossingen van PPM. Wij zijn verheugd en trots dat Global Marketing Distribution voor ons kiest om samen de Advance Purchase of Discounted Gold (APDG) in de markt te zetten.

Wanneer u geïnteresseerd bent naar meer informatie m.b.t. de partnerschap en wat de APDG voor uw beleggingsstrategie kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen via info@hollandpremiumgold.nl en 0031 853010877

 

  • 3 jaar geleden was de prijs voor een ounce goud (31,1 gram) € 1250,-
  • 5 jaar geleden was de prijs voor een ounce goud € 1115,-
  • 10 jaar geleden was de prijs voor een ounce goud € 774,-