Holland Premium Gold

Holland Premium Gold maakt samen met haar goudleveranciers het bezitten van fysiek goud toegankelijk voor alle Nederlandse huishoudens. De goudbaren en goudconcepten v worden middels aangesloten Nederlandse verkooporganisaties in de markt gezet. Deze verkooporganisaties kunnen bijvoorbeeld banken, financieel dienstverleners, assurantiebedrijven of MKB bedrijven uit diverse industrieën zijn.

Puur fijngoud

Het goud dat Holland Premium Gold levert is ten alle tijden 999.9/1000 puur fijn goud(24 karaats), geregistreerd, verzegeld en LBMA gecertificeerd. Dit houdt in dat wanneer u het goud bij Holland Premium Gold heeft aangekocht, wij het goud altijd van u zullen terugkopen zonder deze eerst te testen op echtheid zolang de verzegeling nog in tact is en dat u dit goud overal kunt verhandelen.

Onderscheidend vermogen

De markt van edelmetaal raffinaderijen en groothandelaren is transparant en beheersbaar, echter Holland Premium Gold onderscheidt zich vooral van de concurrentie door haar flexibiliteit, diversiteit en vooral door haar goede prijzen. Wij bieden ons fysiek goud immers aan tegen de laagste prijzen in de markt. Uw financiële toekomst zeker stellen door uw vermogen in goud om te zetten is in deze turbulente economische tijden volgens ons de enige en beste oplossing. Holland Premium Gold heeft middels de goudconcepten voor iedere klasse in Nederland een uniek concept, waarmee u zonder zorgen een mooie en stabiele toekomst tegemoet kunt gaan. Goud heeft zich immers keer op keer bewezen als waardevaste valuta in de afgelopen duizend jaar.

Onze waarde

Holland Premium Gold hecht grote waarde aan transparantie, flexibiliteit, service en professionaliteit haar onze klanten toe en doet dat vooral middels de toegevoegde waarde van aangesloten verkooporganisaties die u op elk niveau wegwijs kunnen maken en ondersteunen waar mogelijk, zodat er voor een succesvolle relatie met onze klanten niets in de weg staat. Hierdoor ontwikkelt de groei van Holland Premium Gold zich snel en kunnen wij zeggen dat daar de basis van ons succes ligt.

Goud kopen doet u niet dagelijks en dat begrijpen wij. Daar komen ook vragen bij kijken. Hoe werkt het, waar moet u aan denken, wat zijn de echte voordelen en wat als ik het weer terug wil verkopen? Samen met professionele Nederlandse partners die de Nederlandse markt kennen wordt u op een degelijke wijze toegevoegde waarde geboden. U krijgt daarbij ook nog eens altijd de beste prijs.

Neem contact met ons op

15 + 5 =

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf up to date met al onze nieuwtjes en updates!

Je bent ingeschreven!