Holland Premium Gold

Holland Premium Gold is een toonaangevende edelmetaal leverancier in Nederland en is de Nederlandse vertakking van de grootse edelmetaal leverancier van Europa, PIM Gold uit Duitsland.

Holland Premium Gold maakt samen met PIM Gold het bezitten van fysiek goud toegankelijk voor alle Nederlandse huishoudens. De goudbaren en goudconcepten van PIM Gold worden middels aangesloten Nederlandse verkooporganisaties in de markt gezet. Deze verkooporganisaties kunnen bijvoorbeeld banken, financieel dienstverleners, assurantiebedrijven of MKB bedrijven uit diverse industrieën zijn.

Eigen raffinaderij

Holland Premium Gold heeft samen met PIM Gold in Duitsland haar eigen raffinaderij en beheert de gehele keten van goud raffineren t/m het vervaardigen van het eindproduct; de 24 karaats LBMA gecertificeerde fysieke goudbaren. Hierdoor hebben wij gezamenlijk lage kosten om alle edelmetaal te verwerken. Onze prijzen zijn daardoor niet vergelijkbaar met de overige aanbieders op de markt. Zo kunnen wij ook erg snel handelen. Samengevat is dat één van de grootste redenen waarom wij onze klanten groothandelsprijzen kunnen bieden. Met deze groothandelsprijzen koopt iedereen vanaf nu net zoals banken en overheden tegen gelijke condities bankengoud.

Puur fijngoud

Het goud dat Holland Premium Gold levert is ten alle tijden 999.9/1000 puur fijn goud(24 karaats), geregistreerd, verzegeld en LBMA gecertificeerd. Dit houdt in dat wanneer u het goud bij Holland Premium Gold heeft aangekocht, wij het goud altijd van u zullen terugkopen zonder deze eerst te testen op echtheid zolang de verzegeling nog in tact is en dat u dit goud overal kunt verhandelen met het vertrouwen dat PIM Gold wereldwijd geniet.

Onderscheidend vermogen

De markt van edelmetaal raffinaderijen en groothandelaren is transparant en beheersbaar, echter Holland Premium Gold onderscheidt zich vooral van de concurrentie door haar flexibiliteit, diversiteit en vooral door haar goede prijzen. Wij bieden ons fysiek goud immers aan tegen de laagste prijzen in de markt. Uw financiële toekomst zeker stellen door uw vermogen in goud om te zetten is in deze turbulente economische tijden volgens ons de enige en beste oplossing. Holland Premium Gold heeft middels de goudconcepten voor iedere klasse in Nederland een uniek concept, waarmee u zonder zorgen een mooie en stabiele toekomst tegemoet kunt gaan. Goud heeft zich immers keer op keer bewezen als waardevaste valuta in de afgelopen duizend jaar.

Onze waarde

Holland Premium Gold hecht grote waarde aan transparantie, flexibiliteit, service en professionaliteit haar onze klanten toe en doet dat vooral middels de toegevoegde waarde van aangesloten verkooporganisaties die u op elk niveau wegwijs kunnen maken en ondersteunen waar mogelijk, zodat er voor een succesvolle relatie met onze klanten niets in de weg staat. Hierdoor ontwikkelt de groei van Holland Premium Gold zich snel en kunnen wij zeggen dat daar de basis van ons succes ligt.

Goud kopen doet u niet dagelijks en dat begrijpen wij. Daar komen ook vragen bij kijken. Hoe werkt het, waar moet u aan denken, wat zijn de echte voordelen en wat als ik het weer terug wil verkopen? Samen met professionele Nederlandse partners die de Nederlandse markt kennen wordt u op een degelijke wijze toegevoegde waarde geboden. U krijgt daarbij ook nog eens altijd de beste prijs.

Neem contact met ons op

1 + 11 =

Hoofdkantoor Nederland

Holland Premium Gold
Stationsplein 45
3013 AK  Rotterdam

Telefoon: +31 (0) 85 301 08 77
E-mail: info@hollandpremiumgold.nl

KvK. 66914973

Hoofdkantoor Duitsland

PIM Gold und Scheideanstalt GmbH
Industriestraße 31 A
63150 Heusenstamm
Offenbach - Hessen

Openingstijden


Maandag tot Zaterdag

van 10:00 tot 22:00

Zondag

GESLOTEN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf up to date met al onze nieuwtjes en updates!

Je bent ingeschreven!