Kinder Goud Spaarplan

Product informatie

Als ouder wilt u financiële doelen voor uw kinderen slim inrichten. Geen onnodige risico’s lopen om de studie van uw kunt te bekostigen. U wilt bijvoorbeeld ook een schenking kunnen doen aan uw kind, bij het kopen van een huis. Goud sparen is slim, levert mooie potentiële winsten op en is heel flexibel. Maandelijks kunt u bepalen wat u aan goud gaat sparen. Vanaf Euro 25 per maand kunt u al starten met het inrichten van een goud ‘schatkist’ voor uw kind.

Het Kinder Goud Spaarplan is direct gratis af te sluiten, zonder inrichtings- of advieskosten. Wij vinden het belangrijk dat alle ouders direct en laagdrempelig toegang hebben tot fysiek goud en in een gevarieerde beleggingsportefeuille ook tastbaar edelmetaal kunnen meenemen.

Meedoen vanaf €50,- per maand

Met  Kinder Goud Spaarplan (KGS) kunt u starten met het sparen van fysiek goud vanaf € 25,- en bent u helemaal vrij om te bepalen wanneer u besluit een aankoop te doen. U bent niet beperkt tot een gelimiteerde koopbedrag of een verplichte looptijd. Op deze wijze kunt u heel slim en rustig uw geld sparen en ondertussen uw geld beschermen tegen inflatie en daarbij ook nog eens kans maken op mooie potentiële winsten.

Door de alsmaar durende inflatie had uw geld anders minder waard kunnen worden. Het Kinder Goud Spaarplan loopt automatisch af op de 18e verjaardag van uw kind. Wanneer u het goud thuis wilt ontvangen betaalt u enkel hierover de kosten en die zijn i.c.m. het Kinder Goud Spaarplan ook nog eens een stuk gunstiger.

Inleg

Met het Kinder Goud Spaarplan heeft u geen kosten voor advies of het inrichten van het Goud Spaarplan. U koopt direct in tegen de scherpste inkoopprijzen.

Looptijd

Het Kinder Goud Spaarplan loopt automatisch af op de 18e verjaardag van uw kind en heeft verder geen verplichte minimale looptijd.

Winst

Het gemiddelde resultaat van goud in de afgelopen 20 jaar was 18,4% procent per jaar. Goud behoudt doorgaans zijn waarde en laat tijdens economisch lastige tijden, potentieel interessantere resultaten zien.

HPG gold chart 2017

Neem contact met ons op

12 + 5 =

Hoofdkantoor Nederland


Holland Premium Gold

Stationsplein 45
3013 AK  Rotterdam

Telefoon: +31 (0) 85 301 08 77
E-mail: info@hollandpremiumgold.nl

KvK. 66914973

Openingstijden


Maandag tot Zaterdag

van 10:00 tot 22:00

Zondag

GESLOTEN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf up to date met al onze nieuwtjes en updates!

Je bent ingeschreven!