Bonus Goudkoop

Bonus Goudkoop

Product informatie

Vanaf €3000,- eenmalig, welke meteen voor u wordt omgezet in fysieke goudbaren, opent u uw eigen goudrekening. Deze goudrekening kunt u vervolgens koppelen aan een door PIM GOLD uitgegeven Mastercard debitcard. Zolang uw eenmalige storting € 3000,- en meer bedraagt, ontvangt u als klant vanaf de tweede maand 0,5% bonusgoud*. Met de BGK kunt u vervolgens uw goudvoorraad aanvullen met een vast spaarbedrag vanaf €50,- per maand. Wanneer u met het maandelijks aanvullend sparen ook €3.000 bij mekaar heeft gespaard ontvangt u daarop voortaan ook 0,5% extra bonus goud van PIM GOLD.

* vraag naar de voorwaarden

Fysieke goudbaren

LBMA gecertificeerde 24 karaats fysieke goudbaren veel voordeliger inkopen dan bij de concurrent, met maandelijks extra bonusgoud uitbetalingen aan onze klanten. Dat kan Holland Premium Gold mogelijk maken door de sterke en leidende positie op de wereld goudmarkt van PIM GOLD te Duitsland. De nummer 1 van de wereld wanneer het gaat om LBMA gecertificeerde 24 karaats puur fijngoud in de kleinste denominaties van 0,1 gram, 0,5 gram en 1 gram.

Debitcard

Met de Bonus Goudkoop BGK kunt u vervolgens uw fysieke goudvoorraad koppelen aan een debitcard van PIM GOLD, waarmee u wereldwijd betalingen kunt doen. Het opgenomen geldbedrag wordt vervolgens transparant uit uw goudvoorraad in mindering gebracht. Hierdoor kunt u inspelen op de gunstige wereld goudprijs en op die momenten besluiten uw debitcard te gebruiken om een eventuele geldtransactie te doen. De Bonus Goudkoop is de ideale uitkomst voor onze klanten en vult een bijzondere leegte aan. Vooral bij mensen die begrijpen dat wie goud bezit daarmee ook geld bezit en grote waarde hechten aan veiligheid en zekerheid voor hun gezin en vermogen, die noch de tijd noch de kennis hebben om de ontwikkelingen van goud continu in de gaten te houden, is deze vorm van goud kopen en de BGK een ideale uitkomst.

Scherpste prijs voor in- en verkoop

PIM GOLD geeft al haar klanten de mogelijkheid om deel te nemen aan de dynamische markt van goud kopen tegen groothandelscondities. Hiermee bent u altijd verzekerd van de scherpste inkoopprijzen als goudkoper. Dit komt vooral door de sterke positie van PIM GOLD op de wereldmarkt van fysiek goud en haar focus om fysiek goud voor alle doelgroepen mogelijk te maken. Zo heeft ook de kleinere spaarder voortaan toegang tot de goudmarkt en kan deze kleine denominaties LBMA gecertificeerde goudbaren sparen van 0,1gr, 0,5gr en 1gr. Fysiek goud wordt doorgaans gekocht door goudkopers wereldwijd met een marge bovenop de wereld goudprijs. Dus met een extra opslag berekend in de verkoopprijs. Logisch want de gouddelver en de smelterij maken ook kosten. Omdat PIM GOLD de hele keten van goud opkopen, raffineren tot aan het verzegelen en verpakken beheert, kan PIM GOLD ook de groothandelscondities bieden aan iedere goudkoper. Ook bij het terugkopen van uw goud zal PIM GOLD altijd de beste prijs aan u overleggen.

Terugkoop garantie

Goud wordt doorgaans ook terug verkocht aan de goudleveranciers of juweliers onder de wereld goudprijs vanwege zogenaamde kosten na de terugkoop. Wij zullen het goud altijd van u terugkopen tegen de allerscherpste prijs, waardoor u de beste prijs krijgt voor uw fysiek goud wanneer u deze besluit terug te verkopen. Simpelweg, omdat wij deze eigen geleverde goudbaren direct weer in de verkoop kunnen zetten, zonder de verzegeling te hoeven verbreken om te testen op echtheid of het te moeten omsmelten naar nieuwe goudbaren.

Extra voordeel

Zolang uw goudrekening minimaal € 3000,- bedraagt, ontvangt u 0,5 procent extra fysieke goudbaren per maand. Per jaar is dat 6 procent bonus goud op uw goudrekening. Daarbij koopt u maandelijks gemiddeld 10% scherper in per gram goud bij PIM GOLD dan bij andere goudleveranciers. De echte winst bouwt u op doordat u maandelijks 0,5% bonusgoud ontvangt en uw prijs per gram t.o.v. het aankoopmoment alleen maar lager wordt. Zo vult u uw goudrekening dus nog slimmer aan.

Inleg Bonus Goudkoop

Eenmalige storting vanaf € 3000,- op uw goudrekening + maandelijkse aanvulling vanaf € 50,-

Looptijd

Oneindig

Winst

Het resultaat op een goudvermogen is in de afgelopen 10 jaar gemiddeld 9,37% per jaar geweest.

HPG gold chart 2017

 Certificeringen

MR Melter Asssayer   LBM DMCC

 

Voorbeeld berekening

1e storting: €5000,-
Prijs per gram: v.b. €50,- per gram
Directe levering: 100 gram
Bonusbedrag per jaar: €300,- wordt omgezet in fysiek goud. 
Bonusgoud na 5 jaar: 28,3 gram
Opbouw incl. bonusgoud na 5 jaar: 128,30 gram. Uw aankoopprijs komt nu uit op €38,97 per gram i.p.v. €50,-

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze goud experts
bij ons op kantoor of bij u thuis en bel 085-301 08 77

Neem contact met ons op

11 + 1 =

Hoofdkantoor Nederland

Holland Premium Gold
Stationsplein 45
3013 AK  Rotterdam

Telefoon: +31 (0) 85 301 08 77
E-mail: info@hollandpremiumgold.nl

KvK. 66914973

Hoofdkantoor Duitsland

PIM Gold und Scheideanstalt GmbH
Industriestraße 31 A
63150 Heusenstamm
Offenbach - Hessen

Openingstijden


Maandag tot Zaterdag

van 10:00 tot 22:00

Zondag

GESLOTEN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf up to date met al onze nieuwtjes en updates!

Je bent ingeschreven!