Aanvraag Goud Zekerplan

Aanhef

Goudspaarplan

Afschrijving

Legitimatie

Instructies tot herroeping

1 + 13 =

Instructies herroeping

U hebt het recht om deze overeenkomst binnen veertien dagen zonder opgave van reden te herroepen. De opzegtermijn is veertien dagen vanaf de datum waarop u of een door u genoemde derde, die niet de vervoerder is, de goederen in bezit heeft genomen. Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons op de hoogte brengen van uw beslissing om deze overeenkomst te herroepen.

Holland Premium Gold, Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam, Email: info@hollandpremiumgold.nl).
U kunt een modelformulier bij ons aanvragen voor de herroeping, wat niet verplicht is. Om de herroepingsperiode te handhaven, volstaat het dat u de kennisgeving van de uitoefening van het herroepingsrecht verzendt vóór het verstrijken van de herroepingstermijn..

Gevolgen van de herroeping

Als u zich terugtrekt uit deze overeenkomst, vergoeden wij alle betalingen die wij van u hebben ontvangen, inclusief verzendkosten, (behalve de extra kosten die voortvloeien uit het kiezen van een ander type levering dan de goedkoopste standaardlevering die wij aanbieden) onmiddellijk en niet later dan veertien dagen na de datum waarop we een kennisgeving ontvangen van uw annulering van deze Overeenkomst. Voor deze terugbetaling gebruiken we hetzelfde betaalmiddel dat u in de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij anders met u is overeengekomen; In geen geval worden deze kosten voor terugbetaling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf up to date met al onze nieuwtjes en updates!

Je bent ingeschreven!